'E Alofa O Ia i Solofanua': Gerald Bennett e 76-tausaga le matua, Fa'aigoaina Tampa's Trainer of the Month

Na misi e Gerald Bennett le ata o le li'o manumalo ina ua uma le tuuga lona lua o le Aso Lulu i Tampa Bay Downs.E le faapea o le manumalo i tuuga ua avea ma pulou tuai;A'o maua le vi'iga o lana tama'ita'i e 4-tausaga le matua, le Princess Livia, na auai Bennett i le isi ana sui i le tuuga, o Rattlesnakerose e 5-tausaga le matua, lea na faai'u mulimuli i le ono.
“(Jockey) Danny (Centeno) fai mai o le eleele na sau mai lalo o lona pito i tua - masalo o taumafai e alu ese vave," o le tala lea a Bennett ina ua uma ona faʻafefe Rattlesnakerose ma faʻamautinoa ia te ia lava e le sili atu le leaga o ia mo le mea na tupu.
I le taimi nei, na taitai ese ai le Princess Livia, ina ua maua mai le tuuga mo le $10,000 e le pule-faiaoga o Victor Carrasco, Jr.O le au tamo'e uma e umia e le Bennett's Winning Stables enterprise, Rattlesnakerose i faiga paaga.
“O le toatele o tagata e ona e fefefe e leiloa a latou solofanua (e ala i le pusa o tagi), ae o le igoa o le taaloga o le manumalo i tuuga,” o le tala lea a Bennett, lea na manumalo i le tuuga muamua i le aso ma le isi solofanua Winning Stables, 2-tausaga le matua. Foma'i fa'atupu mai Florida.
Ua iloa e Bennett le igoa o le taaloga.Faatasi ai ma manumalo e 15 i lenei fonotaga, ua nofo ai o ia i luga o le tulaga o faiaoga ma o le manumalo muamua o le 2020-2021 Salt Rock Tavern Trainer of the Month Award.
E iai se mafutaga a Bennett ma solofanua e to'aitiiti faiaoga e ausia.A o savali atu o ia i totonu o lona falesa i Tampa Bay Downs i itula o le taeao, o nisi e sili atu ona lauiloa, ae o isi e latalata atu mo se faʻamalosi latou te faʻamoemoe o le a tauia i se lole mint.E mataala tagata uma, uaʻi atu ma naunau e utagia aʻoaʻoga a le tamāloa.
“E fiafia o ia i solofanua.E fiafia o ia i le pisinisi,” o le tala lea a lona faletua, le faiaoga o Mary Bennett.“Na alu o ia i totonu o le taavale toso (i se aso malolo talu ai nei) e ave solofanua i Ocala e teu ai, ma a i ai iina o le a ia matamata i solofanua o toleni e vaai pe mafai ona ia maua se isi solofanua lelei.E fiafia o ia i mea uma e uiga i ai.O le taʻaloga o lona faʻanatinati lea, ”o lana tala lea.
O le to'atele o ana 'au e masani ona fa'anatinati i fa'amalama o peti.O le faliu solo o solofanua tu'ia o se faailoga fa'ailoga a Bennett, ma o i latou e maua ma le le iloa e masani lava ona kiki i latou lava i le pakaga - e pei o le aso 28 o Novema, ina ua tu'ufa'atasia ni nai pu umi na a'oa'oina e Bennett mo le $2 tuai i aso ta'i lua totogi o le $181.40.
O Bennett, o se oloa e 76 tausaga le matua a Springhill, Nova Scotia, ua amata i se amataga malosi i lana taumafaiga mo le siamupini lona ono o a'oa'oga sosoo a Oldsmar ma le siamupini lona fitu atoa.Na'o Jamie Ness na manumalo atili (iva i le laina, mai le 2006-2007 e o'o i le 2014-2015).Faatasi ai ma manumalo e 15, ua maua ai e Bennett le faailoga muamua o le Salt Rock Tavern Trainer of the Month Award o le fonotaga 2020-2021.
“E fai lava si matou fuafuaga mo lenei fonotaga i le tausaga atoa, ia fou a matou solofanua ma talosia ia sologa lelei mea uma,” o le tala lea a Bennett, e 45 tagata tamoʻe iinei.“A e faatumauina le fiafia o au solofanua, o le a latou taufetuli mo oe.E fiafia solofanua fiafia i le tauvaga.”
O le a iai ni fa'aletonu - e mama'i solofanua, manu'a pe fa'afuase'i fo'i ona fai mai e se isi faia'oga.O le faiaina o ata-maea ma le le agavaa o se pa'u, ae o Bennett i taimi uma e toe malosi i tua.
“A tupu foi lena isi mea, e tatau ona e alu pea, galue malosi,” o le tala lea a Bennett."E te taumafai e faʻamautu mea i luga o le kiel ma fai le galuega i le auala saʻo."
E tuutuu Bennett i le tele o ana solofanua e avea ma pule i lalo o lana fu'a Winning Stables, Inc., ma o le vaitau na tea nei na ia maua ai lana ulua'i suafa e ona le Tampa Bay Downs i le 24 manumalo.
E mafai e Bennett ona valaau ia Tampa i le fale, ae sa ia fiafia i le tele o aso tetele ma solofanua lelei i se isi mea.O ana solofanua pito i luga e aofia ai le manumalo i le Vasega 1 ma le milionea Beau Genius, Secret Romeo, Banker's Jet, Fast Flying Rumor ma R Angel Katelyn.
Bennett e 3,935 manumalo i galuega, lona 14 i le lisi o Amerika i Matu i taimi uma.Na ia mulimuli na o Frank H. Merrill Jr. (3,974 manumalo) i le au faiaoga na fanau mai i Kanata.Ona, faʻamoemoe, o le 4,000-manumalo mataʻina ma se isi faʻamanatuga o se mea i luga o le Tampa Bay Downs backstretch o loʻo i ai le Punavai a le Autalavou a Bennett.
Fou i le Lipoti a Paullick?Kiliki iinei e saini ai mo la matou imeli imeli i aso taʻitasi e faʻaauau ai lenei mea ma isi tala o loʻo tutupu i le Thoroughbred alamanuia.Copyright © 2021 Paullick Report.


Taimi meli: Mati-09-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou