Siaki masini fau lola, meafaigaluega ma lubrication

O le taimi mulimuli na matou vaʻavaʻai totoʻa ai i faʻafitauli i le faiga o le lola ma iloa ai o mea faigaluega e masani lava e le o le faʻalavelave.
Afai e le aofia ai meafaitino, o le a le faʻafitauli? E leai ni suiga na faia, ma fai mai le faʻafoe ma le seti latou te leʻi faia se mea ese. Ia…
I le tele o tulaga, o le fa'afitauli e mafai ona toe maua i tua i le setiina o masini, tausiga po'o fa'afitauli tau eletise. O nisi nei o mea e te mana'o e fa'aofi i lau lisi o siaki:
Atonu e faateia oe i le tele o faʻafitauli faʻapitoa e fesoʻotaʻi saʻo i faʻafitauli o le masini poʻo le le saʻo o faʻatulagaga i totonu o le lola ma le tuʻi meafaigaluega.
'Aua ne'i fa'atalitali i na tusi ta'uta'ua o taga o fa'alilolilo!
Se'i o tatou talanoa nei e uiga i le fa'afitauli sili ona faigata o lo'o faia – lubrication.E te mana'o e fa'ate'a tumau fa'afitauli o le lubrication aua i le tele o fa'agaioiga o le ae maua ai le fa'atauga o le matagaluega o lo'o pulea lenei vaega o le lola fau.
E masani lava, e ese mai i meafaitino, o le laina muamua lea o le peni mumu e lavea.Ae faatali!Aisea e tatau ai ona faʻaaogaina soʻo se ituaiga o lubrication ona aveese lea?Aisea e faʻaalu ai e se tasi le taimi, taumafaiga ma tupe i lenei mea? o tatou fa'aaluina a tatou tupe na maua ma le tigaina i mea fa'apitoa?
O u'amea u'amea e masani ona fa'aofuina le u'amea i se ituaiga o suāu'u e puipuia ai le elea. Peita'i, e le'i atia'e lenei suau'u mo le fa'alili.
Physics Briefing. Na'o le fa'aogaina o mea fa'aletino o luga o se meafaitino, tatou te iloa o le u'amea e fai si talatala, e ui lava e foliga lamolemole i le mata le lava.
Ata pito i luga ma vanu e malamalama atili ai pe faʻafefea ona foliga faʻalelei i lalo o le microscope. Matou te iloa foi, e tusa ai ma le fua faʻatatau a Hertz mo le mamafa i le va o elastomers, o se mea faigata e ulu atu i se mea vaivai. .
I le aluga o taimi, o le tumutumu o loʻo faʻaumatia ma oomi i totonu o le mea faʻapipiʻi pe a gau. tulaga lelei ma meafaigaluega ola.
vevela.E le gata i lea, o le vevela e mafua mai i le faiga o le lola e sau mai le feteʻenaʻiga ma le malosi ma e le afaina ai le microstructure o mea;ae ui i lea, i nisi tulaga, e pei o le uʻamea i totonu, o le vevela e mafai ona mafua ai suiga o foliga ma isi faʻafitauli i le koluse.
Mafaufau i le oloa mulimuli.Pe a filifilia se lubricant lola, e tatau ona e mafaufau i le oloa maeʻa ma lona faʻaogaina.
Atonu e i ai se vaega itiiti o le solo i luga o vaega natia, ae o le a le mea e tupu pe afai e te faʻaaogaina le lubricant tutusa i se faʻaoga o le taualuga? O le a pa'ū lou faʻamaoni, ma o le mea lena. e mafai ona i ai ni fa'amanuiaga tetele;ae ui i lea, o le sese lubricant e mafai ona taugata ia te oe i le tele o auala.
Fausia se fuafuaga o le faʻaogaina o otaota.E le gata i lea, e tatau ona e mafaufau i le lubrication o se faiga atoa.O lona uiga e tatau ona e mafaufau i le siosiomaga, OSHA ma tulafono faʻalotoifale e selesele ai le aoga o lubricants ma aloese mai faʻalavelave.
O le mea pito sili ona taua, e tatau ona e faʻatuina se fuafuaga o le faʻaogaina o otaota.O lenei polokalame e le gata ina faʻamautinoa o loʻo e tausisia le tulafono, ae faʻateleina foi le lelei o le faagasologa.O le isi taimi e te savali ai i totonu o le fale gaosimea, vaʻavaʻai solo. mea nei:
O le manatu o au taumafaiga e fa'aleleia ma fa'atumauina lau lola fa'agaoioiga e mana'omia ona fa'alautele atu i lubricants. Aua nei galo e taula'i i le tausiga o le lubrication - fa'aauau le fa'aogaina o lubricants ma lo latou lafoa'i lelei, pe sili atu, toe fa'aaogaina.
FABRICATOR o Amerika i Matu o lo'o ta'imua i le fa'ameamea ma le fa'againa o alamanuia mekasini. O le mekasini o lo'o tu'uina atu tala fou, fa'amatalaga fa'apitoa ma tala fa'asolopito e mafai ai e le au gaosi oloa ona fai a latou galuega sili atu ona lelei. FABRICATOR o lo'o tautuaina le alamanuia talu mai le 1970.
I le taimi nei ma le avanoa atoatoa i le lomiga numera o le FABRICATOR, faigofie ona maua punaoa tau pisinisi.
O le lomiga numera o le Tube & Pipe Journal ua mafai nei ona maua atoatoa, e faigofie ai ona maua punaoa tau pisinisi.
Fiafia le avanoa atoa i le lomiga numera o STAMPING Journal, lea e maua ai le alualu i luma faatekinolosi aupito lata mai, faiga sili ona lelei ma tala fou o pisinisi mo le maketi faʻailoga uʻamea.
I le taimi nei ma le avanoa atoatoa i le lomiga numera o The Fabricator en Español, faigofie ona maua punaoa tau pisinisi.


Taimi meli: Mati-18-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou